За мен

Казвам се Силви и съм от завърналите се от странство българи. Обичам всичко креативно. Майка съм на три деца, с които живеем в София. Стартирах този личен блог на 19 юли 2013 г. Зад него не стои екип от дизайнери, фотографи, копирайтъри, IT специалисти или такива в социалните медии. С всичко се занимавам аз, а децата понякога помагат 🙂

Обичам да играя се децата. Подкрепям развитието на детското въображение, като показвам различни творчески занимания, които всеки може да осъществи с малките в къщи с минимални средства. Блогът е с DIY насоченост и в него ще намерите информация и за фотография, илюстрации, като може да сваляте безплатни дизайни на украси, създадени от мен. Може да се вдъхновите за следващата си почивка с деца в България или извън нея, както и да погледнете различни модни акценти. В блога каня за гости невероятни хора, с които съм се срещнала често случайно.

Понякога препоръчвам брандове. Правя обективни прегледи на брандове, които ми харесват и бих искала да покажа и на други семейства. Когато статията е в партньорство с бранд, задължително споменавам това. Ако за прегледа е бил предоставен продукт – също. Не правя прегледи на брандове, които не са в унисон с нашите вкусове и мнението е винаги обективно.

Снимам с Canon 5D Mark II или Canon 450 D, като използвам различни обективи според случая.

Мои творчески проекти и илюстрации може да видите в секция Sylvi Studio Портфолио.

Ако желаете да работим заедно – за представяне на вашия бранд в блога или търсите илюстратор, свържете се с мен тук.

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: