За мен

Казвам се Силви и съм от завърналите се от странство българи. Обичам всичко креативно. Майка съм на две момчета, с които живеем в София. Стартирах този личен блог на 19 юли 2013 г. Зад него не стои екип от дизайнери, фотографи, копирайтъри, IT специалисти или такива в социалните медии. Със всичко се занимавам аз, а децата понякога помагат 🙂

Обичам да играя се децата. Подкрепям развитието на детското въображение, като показвам различни творчески занимания, които всеки може да осъществи с малките в къщи с минимални средства. В блога ще намерите информация и за фотография, илюстрации, като може да сваляте безплатни дизайни на украси, създадени от мен. Може да се вдъхновите за следващата си почивка с деца в България или извън нея, както и да погледнете някои модни акценти. В блога каня за гости невероятни хора, с които съм се срещнала често случайно.

Понякога препоръчвам брандове. Правя обективни прегледи на брандове, които ми харесват и бих искала да покажа и на други семейства. Когато статията е в партньорство с бранд, задължително споменавам това. Ако за прегледа е бил предоставен продукт – също.

Снимам с Canon 5D Mark II или Canon 450 D, като използвам различни обективи според случая.

След 3-4 години изработка на декорации за различни лични празници, рождени дни на близки и приятели, както и нарисувани над 60 копринени шала за мои познати (включително за редица шаферки), след изключително позитивната обратна връзка от тях, реших да открия секция в блога Sylvi Studio Портфолио, в която може да се запознаете с някои проекти и ако ви харесат, да поръчате от мен декорация за вашия празник: сватба, кръщене, рожден ден или друг специален повод, както и цялостна идея за украсата. Изработвам всичко на ръка, с много желание, във високо качество и с оригинални дизайни. Секцията стартира август 2017 г.

Ако желаете да работим заедно, свържете се с мен тук. Ще се радвам.


 

 

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: