За мен

Казвам се Силви и съм от завърналите се от странство българи. Обичам всичко креативно. Майка съм на две прекрасни момчета, с които живеем в София. Стартирах този личен блог на 19 юли 2013 г. Зад него не стои екип дизайнери, фотографи, копирайтъри, IT специалисти или такива в социалните медии. Със всичко се занимавам аз, а децата понякога помагат 🙂

Обичам да играя се децата. Подкрепям развитието на детското въображение, като показвам различни творчески занимания, които всеки може да осъществи с малките в къщи и то с минимални средства. В блога ще намерите информация и за други творчески дейности – фотография, илюстрации, както и може да сваляте напълно безплатни дизайни на украси, създадени от мен. Може да се вдъхновите за следващата си почивка с деца в България или някъде далеч, както и да погледнете някои модни акценти.

В блога каня за гости невероятни хора, с които съм се срещнала често случайно.

Понякога препоръчвам брандове. Правя обективни прегледи на брандове, които ми харесват и бих искала да покажа и на други семейства. Вярвам, че трябва да споменаваме имената на позитивните примери и работя на този принцип. Когато статията е в партньорство с бранд, споменавам това. Ако за прегледа е бил предоставен продукт – също.

Снимам с Canon 5D Mark II или Canon 450 D, като използвам различни обективи според случая.

Ако желаете да работим заедно, свържете се с мен тук.


 

 

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: