На фокус

Уникални обеци от Украйна

Обожавам ръчно изработените предмети. Направени с много старание, време, въображение и любов. Оценявам труда и желанието на всеки творец, заел се да изработва и осмелил се да предлага своите творения, към които се отнася като към свои деца и понякога му е трудно да се раздели с тях.

Радвам се изключително много като си поръчвам нещо ръчно направено и уникално, заредено с много положителна енергия. Радвам се и когато получавам или правя такива подаръци. Ето защо, решена да се заредя с малко полжителна енергия, реших да си направя подарък от Етци. За който не е чувал за този сайт, това е място с много шарени и уникални ръчно изработени красоти. Но за този сайт ще пиша по подробно по-натам.

Разглеждайки различни бижута се спрях на магазина на Натали Соколова от Украйна – Happy Sokolova. Тя предлага изключително красиви и качествени бижута, изработени от кристали Сваровски, кожа, сребро. Поръчах си обеци в синьо и червено, а доставката отне само 4 дена по пощата. Качеството беше много добро, а опаковката – нежна розова кесийка. Нямам търпение за следващия повод, на който да ги нося! Благодаря ти Натали!

1

2

You Might Also Like

%d bloggers like this: