Събития

Expo4Kids ден първи

Днес е първия ден на шареното и забавно ежегодно изложение за деца Expo4Kids. Тази година то се провежда в търговски център City Center Sofia  от днес 29 май до 01 юни 2014 г.

Много развълнувани посетихме изложението в ранния преди обяд, докато някои от щандовете още се доизграждаха, но нямахме търпение да разгледаме интересните предложения за малки и големи тази година. Всеки ден изложението предлага творчески забавления за деца, семинари, уроци, представления на сцена и др. Тук може да видите ежедневната програма на изложението. Днес в 19 часа на сцената може да видите балет Жана, или да вземете участие в ателие – рисуване с пръсти с Happy Kids.

Днес гостувахме на Studio 3P, едно уникално студио за 3D принт. Много бързо и лесно след сканиране можете да си поръчате невероятен 3D портрет. Специално за изложението може да се възползвате от много отстъпки. Портретът може да е в един цвят, както и в няколко различни. Ако харесвате 3D бижута, тук може да поръчате. Само си го представете и поръчайте.

Ето и няколко снимки от днес. Очаквайте утре нови и незабравими мигове от детското изложение Expo4Kids.

IMG_5410IMG_5411IMG_5413IMG_5416IMG_5414

 

You Might Also Like

%d bloggers like this: