Далечни пътешествия Модни акценти Почивка

Берлин flashback

Едно незабравимо изживяване в един космополитен град.

Berlin16

В Берлин живеят над 3.5 милиона души, от които 16,000 българи. Градът ме изуми със своята космополитност, мащаби и култура. Още преди да кацнем бях впечатлена от мащаба му, а след четири дена обиколки и вълнуващи срещи с нови хора, разделянето ни беше трудно.

Около 10 дена ни делят от на-голямото модно събитие за месец юли – Mercedes-Benz Fashion Week Berlin. И това ме върна няколко години назад, когато имах уникалната възможност да присъствам на това модно събитие и да се срещна с интересни хора там.

Berlin15

По време на седмицата на модата целят град е Мода. Всички са облечени екстравагантно и пъстро, много от тях с цел да влязат в обектива на някой фотограф и да се видят в списанията на другия ден. Среща на красота, стил, мода и арена за интересни срещи. Ежедневен кастинг на изгряващи млади таланти, питиета в лонджа, вечерен коктейл и обсъждане на последните модни тенденции. Основен спонсор на събитието е германският автомобилния бранд за луксозни автомобили Mercedes-Benz, а негов посланик Борис Бекер. Лицето на модната седмица беше Мила Йовович, която седеше на първите редове. Дизайнер на екстравагантната шапка за рекламната кампания беше известният  Филип Трейси, а фотограф на визията – прочутият Майлс Алдридж, който се оказа много скромен и тих за огромния си талант и слава. Ето и няколко кадъра от мястото на събитието. Макар и не толкова актуални, но все още заредени с много емоции и стил.

Berlin5

Berlin4

 

Berlin8

Борис Бекер пред камерите

 

Berlin14

В очакване на следващото модно дефиле

Хостесите в бяло с тематични шапки

Хостесите в бяло с тематични шапки

Berlin6

Млади модни дизайнери

Млади модни дизайнери

Berlin12

Такситата

Такситата

Кратка разходка из Берлин

Кратка разходка из Берлин

Berlin9

Berlin10

You Might Also Like

%d bloggers like this: