Събития

Трудните аспекти в личния хороскоп в къщата Ellinor

Тази седмица присъствах на едно много интересно събитие в изключително приятна компания, организирано от Ellinor’s house – отработване на трудните аспекти в личния хороскоп с Мира Кунева.

photo1

Мястото беше прекрасно, много красиво обзаведено и в центъра на София. Клубна къща Ellinor’s House е екслузивно пространство за изкуство, култура, мода и събития. Събитието беше само част от редица други събития, организирани редовно там.

Отработване на трудните аспекти в личния хороскоп се водеше много увлекателно от Мира, като в продължение на два часа обяснява на всяка една участничкa – според изготвен предварително хороскоп, какви са проблемните разположения на планетите в нейния хороскоп. Разбрах всъщност колко малко знам в тази област. Започнах и да си обяснявам много неща, за които не бях подозирала. Станаха ми ясни понятия като например квадратура, тау квадратура, голям кръст, напрегнат аспект, опозиция на планети и редица други. Интересно ми беше да чуя, че колкото по-труден аспект има някой в хороскопа си, толкова е по-успешен в кариерата си. Както и, че хороскопите имат много допирни точки с математиката.

Желая Ви хубав уикенд!

 

You Might Also Like

%d bloggers like this: