Безплатни дизайни Време за парти Творим Украсяваме парти

Как да направим сами Банер Честит Рожден Ден с рибки и напълно безплатен дизайн!

nadpis_rojden_den

Лято е и този месец ни е много морско… Дори и да не сме на морето, все то ни е в главата. За това днес ще покажа как да изработим сами банер Честит Рожден ден с рибки. Банерът е подходящ за детски рожден ден, както и за рожден ден на мама или татко. За целта ще ни трябват следните материали:

  • Хартия 200 гр.
  • Ножици
  • Перфоратор
  • Шнур в син или друг подходящ морски цвят
  • Цветен принтер
  • Готов дизайн на банера тема Рибки, специално предоставен от блога sofiamama
  • Сръчност

Препоръчвам да изработите банера заедно с детето, за да стимулирате неговото въображение и да му покажете как само може да изработи всичко с ръцете си.

  1. Въведете електронната си поща по-долу и ще получите линк, от който може да свалите файла във висока резолюция. Файлът съдържат дизайна на надписа в pdf формат на две страници А4. (Може да ползвате дизайните единствено за лични цели)

Име

Email

2. Отрежете рибките по контура внимателно

3. С перфоратора направете по две дупки на всяка рибка от ляво и дясно горе с цел да може да закачите надписа ЧРД на шнурчето

4. Промушете шнурчето през дупките, които направихте преди малко

5. Завържете надписа на подходящо място преди детското парти

6. Не забравяйте да снимате рожденика/чката под него (и да ми изпратите снимки ако желаете 🙂

Харесвам различната парти украса, а не готовите китайски Happy Birthday надписи. Иска ми се украсим повече домове с красива и оригинална парти украса, ето като тази тук.

Весело парти от нас!

За да разгледате и други БЕЗПЛАТНИ дизайни на парти украси вижте тук.

*С регистрацията си Вие се съгласявате да получавате нашия бюлетин с полезни новини и съвети. Мразя спам и няма никога да Ви изпращам такъв. Регистрирайки се за новини от нас, Вие първи ще научавате за новите безплатни дизайни от Sofiamama.com, защото ще има още много. Както и безплатни съвети как да си изработим сами украсата в къщи. Регистрирайте се! 

You Might Also Like

%d bloggers like this: