Събития

Първи впечатления от новата метростанция Витоша

Днес сутринта официално беше открита новата метростанция Витоша, а от 14:00 часа и за посетители. Разбира се, аз бях една от първите й посетителки с голямо желание не само да я видя, но и да разкажа тук. Направих и няколко кадъра с телефона (извинявам се за качеството на снимките) , специално за читателите на блога.

Какво ми хареса в новата метростанция, строителството на която започна на 01.08.2014 г.:

  • Модерен и изчистен дизайн с умело съчетание на успокояващо зелено, синьо, бяло и сиво. Да ти е приятно да чакаш, дори и 10 минути
  • Новите дигитални табели с указания, които за първи път се въвеждат на метростанция в София. София се дигитализира!
  • Лампите – обърнете им внимание. Различни са и с интересен дизайн. Много ми харесаха. Интересен факт за тях – знаете ли, че са общо 750 само на тази метростанция?
  • Директна топла връзка с Мол Парадайз – чудно и дълго чакано. Прекрасна новина за всички майки без автомобил, които до момента не можеха да стигнат до търговския център. От днес това е възможно. В комбинация с ГОЛЕМИТЕ намаления в мола, пътуването до метростанция Витоша си заслужава. Днес например аз си направих добър шопинг с много нисък бюджет
  • Днес пътуването от метростанция Витоша е напълно БЕЗПЛАТНО. Само днес, но пак е добра новина
  • Красивите снимки на природата ни са навсякъде в метростанция Витоша. Създават усещането, че наистина сте сред природата. Все пак сте близо до нея – само се качете горе и ще видите прекрасна гледка към Витоша. Чудесна идея за интериора!

Желаете ли да получавате полезни и интересни новини от нас? Запишете се за бюлетина тук. 

 

You Might Also Like

%d bloggers like this: