Истории Размисли

Срещата на Зайко с Кейт

Наскоро ви разказах за дългото пътуване на зайчето Белушко към Кейт и срещата с брат му Зайко. Ако сте пропуснали вълнуващите му приключения, може да ги видите ето тук. 

Кейт е малко момиче, което преди няколко месеца загуби своето зайче играчка Белушко в парка. Тя нарисува своето зайче и разпространи рисунката в София с желание да се събере отново с Белушко.

С желание да й помогнем се свързах с Гергана от Lissana, която беше изключително отзивчива и веднага и напълно безвъзмездно сътвори ново зайче – братче на Белушко, като гледаше единствено от рисунката на Кейт. Гергана даже не пожела да се споменава за Lissana и нейните творения в тази история, но аз мисля е нужно да се знае кой е сътворил братчето на Белушко. Така че, линкът към нея няма за цел да я рекламира, а да покаже човек с добро сърце, който се трогна от рисунката и откликна незабавно.

Изпратихме новото зайче на Кейт, която беше на морето и тя го кръсти Зайко. Зайко е щастлив при Кейт, а ето и една снимка от тях, която получихме само преди няколко дни.

Кейт също изглежда щастлива. Ако историята ви е харесала, пишете на Lissana и я поздравете за доброто й сърце и отзивчивостта. Защото добротата е заразна.

20160814_121642

 

Ако желате да се абонирате за новини от мен, може да го направите тук.

You Might Also Like

%d bloggers like this: