Sylvi Studio Портфолио Безплатни дизайни Вдъхновения

Малките подаръци за гости на детски рожден ден плюс безплатен дизайн на картичка Пчела

bee-1024x331

Защо да подарявам подаръци на гостите си и какви могат да бъдат те?

Обикновено рожденикът е този, който получава подаръци. На него трябва да му се радват, да му обръщат внимание и да му угаждат. Но ако вие празнувате и решите да изненадате гостите си с малки, символични подаръчета, на тях ще им стане приятно, а на вас ще ви е още по-хубаво, нали?

Представете си сега, че подготвяте детски рожден ден и всяко от гостенчетата на вашето дете намира мъничък подарък до своята чашка и чинийка на масата. Ще настане голяма радост и празникът ще е съвсем незабравим.

Защо да подарявам малки подаръци на гостите на детски рожден ден

Ще направите децата щастливи. Това трябва да ви е достатъчно като причина, но все пак ще ви посоча още няколко.

Ще зарадвате родителите им. На всеки ще стане приятно, че сте помислили за детето му и че сте му подарили още една усмивка.

Ще кажете „благодаря'. А това е хубаво да го казвате често. Усмихнатите и благодарни хора изпращат щедро и жизнерадостно послание към света и околните и те им отвръщат със същото. Защо да не благодарите на децата, че са дошли да поиграят заедно с вашето хлапе и на родителите, че са отделили от времето си да изберат подарък и да доведат отрочето си на детски рожден ден.

Какви малки подаръци са подходящи за детски рожден ден?

Добре е наистина да бъдат символични. Не само заради стабилността на семейния бюджет. А и защото те са просто знак за почит и засвидетелстване на благодарност.

Идеи за малки подаръци за детски рожден ден

Всичко, подходящо за деца е позволено. От картички „Благодаря' през красиво оцветени медени курабийки до гривнички и герданчета от разноцветни мъниста.

Ако гостите са малко на брой, можете да им подарите например шарени дървени човечета или ръчно изработени миниатюрни куклички. Колкото по-личен е подаръкът, толкова по-добре.

Специално за читателите на блога предлагам напълно безплатен дизайн на картичка благодаря Пчела, която може да прикрепите към малките подаръчета или да дадете самостоятелно. Свалете файла в добро качество за лични нужди от тук. Всеки файл съдържа 4 дизайна на пчела. И не забравяйте да ми изпратите снимки ето тук. 

Име

Email

Кажете благодаря със стил.

За запитвания и индивидуални поръчки за изработка на оригинална декорация за сватба, кръщене, детски рожден ден, може да се свържете с мен тук.

Други мои декорации може да разгледате в секция Sylvi Studio тук.

You Might Also Like

%d bloggers like this: