На фокус

Колбаси по чиста рецепта

Вкъщи обичаме колбаси и ги консумираме под формата на сандвичи, в омлет, за закуска сутрин или бърза следобедна след детската. Особено на почит са на кратките излети извън София, които планираме съвсем скоро да подновим. Затова бяхме приятно изненадани да открием, че в Лидл се предлагат колбаси и месни продукти с изцяло натурални съставки. Веригата магазини е първата на пазара, въвела серията Clean Label, а ние получихме няколко колбаса от нея, за да ги пробваме.

Дори и да бях леко скептично настроена в началото, след няколко семейни закуски, всички единодушно открихме разликата между тези колбаси и другите, които бяхме хапвали до момента. Както шунката, така и бекона, луканката и шпекловият салам се произвеждат от български производители и са без изкуствени консерванти, овкусители, оцветители, както и са и без глутен или лактоза. Вкусът определено е съвсем различен, приятен, наситен и запомнящ се.

А днес, по време на седмичния пазар в Лидл, забелязахме отново колбасите от серията Clean Label, като се запасихме за цялата седмица и в очакване на гладните деца след детската градина.

“Мамо, мамо, направи ми сандвич!

С какво го искаш?

С филия, зехтин, шунка, мед и още нещо – да е изненда, а отгоре още една филия! Мерси.”

 

  • Продуктите ни бяха изпратени от Лидл

 

You Might Also Like

%d bloggers like this: