Събития

Фотоконкурс на bebok.eu

Лятото отмина, красивите летни мигове са далече зад нас. Но шарените снимки, които направихме на Смехурко и Белята винаги ще ни напомнят за синьото лято и морето.

Вие направихте ли хубави снимки това лято? Запечатахте ли усмивката на детето в незабравим кадър? Ако да, съветвам ви да вземете участие във фото конкурса на Bebok.eu Моето незабравимо лято.  Разгледайте условията, изпратете снимка на малчугана и имате шанс да спечелите една от многото привлекателни награди от bebok.eu! От моя страна аз също участвам с награда – безплатна фотосесия на цялото семейство!

Може да се регистрирате за участие още 1 седмица, до 07.10.2013.

Ето и информация за полезната страница bebok.eu, която аз редовно чета.

Bebok.eu e информационен сайт за родители. Още от датата на своето раждане на 1 юни 2009-а бебешкият портал е посветен изцяло на грижите за бебето и детето, предоставя информация и полезни съвети за бъдещи и настоящи родители.

Статиите са разделени в категории, които обхващат различните етапи в развитието на детето още от бременността. Специално внимание е отделено и на семейните взaимоотношения, грижите за тялото на майките и прекарването на свободното време. Към статиите е предвидена възможност за въпроси и коментари от потребителите. Сайтът разполага и с голяма Фейсбук група.

You Might Also Like

%d bloggers like this: