Sylvi Studio Портфолио Време за парти

След дъжда винаги ще изгрее слънце. Интересна парти украса за малките.

Всеки е имал облачни и мрачни дни, когато всичко изглежда без надежда, трудно и непостижимо. Когато ти се струва, че облаците са толкова гъсти и небето е толкова черно, че слънцето никога няма да се покаже.

Но слънцето винаги ще се покаже отново. Може да сме малко мокри, може да сме малко премръзнали, но то ще ни стопли отново. Само трябва да имаме вяра, търпение и сила, за да изчакаме да преминат трудните дни и топлото слънце, любовта и красотата отново ще се върнат в живота ни.

По интересен начин тази идея е пресъздадена в украсата за парти и детски рожден ден, която създадох преди време. За мен беше много важно вниманието към всеки детайл и добрата комбинация на цветовете. Дъждовните капки нарисувах на ръка, а илюстрацията на слънцето на компютъра. Облаците са изработни от хартиени помпони. Украсата е подходяща за украса на детската стая, както и за украса на детски рожден ден или друго детско парти.

За запитвания и индивидуални поръчки за изработка на оригинална декорация за сватба, кръщене, детски рожден ден, може да се свържете с мен тук.

Други мои декорации може да разгледате в секция Sylvi Studio тук.

You Might Also Like

%d bloggers like this: