Събития

Сладки моменти от шоколадовото изложение днес

Днес денят беше особено сладък, защото посетихме Шоколадовото изложение в хотел “Балкан” (бивш хотел Шератон). Миналата година не успяхме да го разгледаме, но този път не изпуснахме. Мястото на изложението – 5 звезден хотел в центъра на София беше предразположило 90 % от посетителите да се облекат доста елегантно, като всеки който имаше някоя маркова дреха или аксесоар беше побързал да я сложи.

Изложението Grand Chocolate Festival е разположено в две зали на бившия хотел Шератон и може да бъде посетено и утре от 10 до 18 часа. Входът може да се плати и на място. Той е 5 лв, а за семейство с две деца 15 лв. Деца под 7 години се допускат безплатно. Не взехме децата, по доста логичната причина, че щяхме да завършим с двама хиперактивни и преяли с шоколад мъници. За сметка на това им занесохме доста апетитни подаръци.

Посетихме изложението сутринта, което се оказа доста добра идея, защото към обяд имаше голяма опашка  от поне 40-50 ценители на изкушението.

Бях приятно изненадана да открия нови за мен продукти, като например кокосова вода, шоколад с рози, бонбони охлюви, масаж с шоколад, суши от шоколад?! и много други. Посетителите бяха наистина доста, това създаваше малък дискомфорт, особено на щандовете, на които се предлагаха дегустации на шоколад и бонбони. Би могло да се помисли и за гардероб следващия път. Но преживяването си заслужаваше, чудесна инициатива.

Ето и някои моменти от мен. Хубав уикенд.

macaroni

fest18

gayo

fest1

fest2

fest9

fest7

fest6

fest8

cakebox

cakebox1

fest3

fest4

fest5

fest13

fest11

fest12

fest10

cakebox2

fest16

fest15

fest14

easter_eggs

фест19

girl

fest17

opashkata

 

You Might Also Like

%d bloggers like this: