Модни акценти

Есента с Prototype 23

Есента с най-топлите тонове – така я видяха и усетиха дизайнерките от Prototype 23. Семпла и удобна, но в забележими цветове. Те претвориха няколко модела от Mission: Cozy wrapping, за да преосмислят и продължат темата, включвайки нови материи и актуални цветове.

Инспирацията за цветовата гама се появи с търсенето им за жизненост и оптимизъм, които обикновено липсват на есента. Стремежът им е тяхната есен да не бъде меланхолична и тъжна, а приповдигната и свежа, и в същото време с усещане за онзи уют, който ни донасят ароматът на подправки и приятният вкус на домашни сладки и чай. Актуалният и толкова топъл цвят – горчица, обагря няколко вълнени горни части и ефирни плисирани модели. Розовата пудра от плътна крепирана естествена материя носи нова енергия на А-силуетните кюлоти, рокли и поли. А тъмно синята еко кожа добавя деликатен гланцов отблясък на рокли, панталони, къси якета и акцентиращи колани.

Силуетите са и обемни, и фитнати, с подчертана талия или свободни – комфортът зависи от личните предпочитания. За първи път виждаме и колани като допълнителни аксесоари, както и неочаквана дължина до земята на коланите в някои модели – като силен съвременен детайл от street style културата.

 

Credits: Atakan Uzun Photography

Aneliya @Inter Model’s

Alex – The makeup

guy, Avram Golemechkov

You Might Also Like

%d bloggers like this: