Модни акценти На фокус

Невероятна свежа находка от Carnival Kids

Здравейте, как сте в хладния януарски ден?

От много време наблюдавам пъстрия магазин на Carnival Kids в мола и ето най-накрая отделих нужното време да разгледам всички интересни предложения. Въпреки, че сме с две момчета дрешките за момичета наистина привлякоха вниманието ми със своя оригинален дизайн и разнообразие. В детския магазин може да намерите както дрешки, така и обувки от най-актуалните модни тенденции, аксесоари и други. Днес ще ви представим два невероятно свежи комплекта за момчета, състоящи се от памучен пуловер с принт кученца, памучни панталони тип шалвари, тъмно син памучен шал в тон с целия тоалет. Ето и някои от нашите наблюдения.

  1. Качеството на дрехите е много добро, а памукът не дразни нежната детска кожа. Шалварите изглеждат много добре върху малките калпазани, а и са много удобни за игри. Лесно се обличат и събличат от тях. Имат и джобове – два отпред и един отзад, което е задължително условие дали ще се облече един панталон, поне при нас.

carnovalkids1

2. Принта на кученца е отличителен, весел и провокира желание у малките да носят блузките. Проблемът сутрин какво ще се облече е голям. Ако си мислите, че само момичетата са суетни – лъжете се. Но желанието да облекат тези блузки беше голямо.

brothers2

Сами може да видите, че забавата беше голяма! Всеки си избираше любимо кученце и си играеше с него.

brothers

Даже се прегърнаха! 🙂

brothers3

Мисля към средата на фотосесията по-малкият успя перфектно да се превъплъти в бъдещ модел. Не съм режисирала позите, някак отвътре му идваха 🙂

boy3

brothers4

boy2

boy1

Комплектите ни харесаха определно. В момента в магазина на Carnival Kids в Bulgaria Mall има 50 % намаление, което важи и през февруари, и не е за изпускане! Ние със сигурност ще разгледаме и други предложения, а ето няколко в галерията тук.

Статията е осъществена с партньорството на Bulgaria Mall.

You Might Also Like

%d bloggers like this: