На фокус

4 любими продукта от Lidl за тази седмица

Наскоро Lidl България ни попита – кои са любимите ни продукти в техните магазини. Пазаруваме в Lidl всеки уикенд, затова реших да споделя, кои са най-харесваните от нас продукти за тази седмица.

  • Съкровището за нас бяха леките памучни бодите на Lupilu за Ели. Заредихме я с комплект от три броя бодита с пъстри апликации без ръкави. Вършат много добра работа в жегите, а това че нямат ръкави, пасва добре на всяка нейна лятна рокля. Принтовете са различни – с какаду, пъстри, едноцветни в свежи летни шарки.

  • Красивата четка за разресване на коса за бебета и малки деца (и не само) без скубане, подходяща за суха и мокра коса марка miomare, произведена в Дания. Има избор от два цвята – сребрист и златист, като ни избрахме сребристия. Върши добра работа както за къса, така и за дълга коса. След всички видове “специални” гребени и четки на специални цени, които скубят косите на децата, новата четка от Lidl беше голямо попадение. Цената й – 3.99 лв.

  • Кокосово мляко. Друго си е да купиш готово кокосово мляко, без да ти се налага да правиш дупки в твърди кокосови орехи, докато малките нетърпеливо подскачат около теб. Кокосовото мляко съдържа витамини от групите С, Е и В, като любимо приложение у нас е в домашно приготвените крем супи. На снимката тук го използвахме в лещена крем супа.

  • Зелени чушки, които както децата, така и ние, обичаме пълнени с бяло сирене. Хапваме ги сурови, като закуска между обяда и вечерята. Цената им в Lidl беше много добра.

Статията е в сътрудничество с Lidl България

 

 

You Might Also Like

%d bloggers like this: